(video) Un tânăr locuia într-o colibă improvizată într-un parc și jefuia femeile în plină stradă

DSC01428-700×352
Foto:Un bărbat de origine străină a fost reţinut de un echipaj 902, într-un parc din capitală

Un tânăr de 26 ani, originar din Ucraina, a fost reținut după ce forțele de ordine au fost alertate de angajaţii unei întreprinderi municipale, care au comunicat că ar fi fost ameninţaţi cu un cuţit de către acesta. Incidentul a avut loc într-un parc din sectorul Râşcani al Capitalei. La venirea poliţiştilor, individul a încercat să fugă şi să se ascundă.

După ce a fost urmărit şi reţinut, poliştiştii au constatat că suspectul nu avea un loc permanent de trai şi locuia într-o colibă improvizată în parc. Acolo au fost găsite câteva genţi de dame în care se aflau chitanţe de plăţi ale serviciilor comunale, precum şi alte bunuri materiale. Totodată, de la el s-au ridicat câteva cuţite şi un pumnal. Ulterior, fiind escortat la inspectorat pentru audieri, poliţiştii au stabilit că individul ar fi fost implicat în comiterea unui şir de jafuri stradale.

În context, a fost iniţiat un proces penal sub aspectul infracţiunii de jaf, în cadrul căruia sunt acumulate toate probele şi informaţiile necesare ce vor demonstra complicitatea acestuia.

Persoanele care au avut de pătimit din cauza lui sunt rugate să se adreseze la Inspectoratul de Poliţie a sectorului Râşcani, telefon de contact: 0 (22) 44-61-00, str.Miron Costin 5/1.

Dacă i se va demonstra vinovăţia în instanţa de judecată, atunci el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la doi până la cinci ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine