10 mii de sticle de vin moldovenesc vor fi oferite în dar pasagerilor pe aeroportul Chișinău

12027544_428706034006438_1145041598559038363_n
Foto:PC: ONVV

Cu ocazia Zilei Naționale a Vinului, Oficiul Național al Viei și Vinului împreună cu compania „Avia Invest” a pregătit o surpriză plăcută pentru pasagerii Aeroportului Internațional Chișinău.

În perioada 1-4 octombrie, fiecare pasager care va sosi pe Aeroportul Internațional Chișinău va fi întâmpinat cu vin, fructe autohtone, muzică și atmosferă de sărbătoare. Fiecare va primi câte o sticlă de vin Rara Neagră, îmbuteliată special cu ocazia acestei sărbători, cu capacitatea de 187 ml și cu designul special „Welcome to Moldova”. Pe toată perioada sărbătorii, locuitorii și oaspeții Moldovei vor primi în dar până la 10 mii de sticle cu vin autohton.

12_5999_img2

 

Aeroportul Internațional Chișinău este locul perfect pentru promovarea vinurilor moldovenești atât în rândul cetățenilor Republicii Moldova, cât și al oaspeților care vin în țara noastră. Asta deoarece în fiecare zi, mii de pasageri din întreaga lume vin în Republica Moldova prin această principală poartă aeriană a țării. Compania Avia Invest este bucuroasă că, organizând astfel de evenimente, contribuie la promovarea Republicii Moldova și a principalului său patrimoniu – vinul de calitate înaltă.

Amintim că în acest an, Ziua Națională a Vinului, sărbătorită pe 3 și 4 octombrie, va avea loc într-un format nou: vinificatorii invită la ei în ospeție toți doritorii. Sărbătoarea se va desfășura în 10 vinării care vor pregăti pentru oaspeți program de divertisment. Deja al doilea an consecutiv, Ziua Națională a Vinului se va desfășura sub brandul „Vinul Moldovei. O legenda vie”, creat și promovat de către unul din organizatorii sărbătorii – Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV).

04_news_01-10-2015

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine