Ce evenimente să nu ratezi în ultima zi a lunii septembrie

Business woman and man having fun in office
Foto:PC: chrislaney.net

Ultima zi a lunii septembrie ți-a pregătit niște evenimente excepționale, unde poți să înveți ceva nou, să participi la un joc intelectual sau să faci lucruri nostime. Poți să mergi să vezi un spectacol, să înveți lucruri noi despre antreprenoriat sau să ajuți un copil. Ai o listă de evenimente mai jos din care poți să alegi cum vrei să-ți petreci timpul liber.

#1. BEST’15 – Bătălia tehnologiilor, ora 8:00

Conferința este dedicată securității afacerilor, unde șase speakeri cunoscuți în Rusia și țările CSI vor discuta despre eficientizarea procesului de lucru și alte subiecte. Mai multe detalii vezi aici.

 

#2. ITCoffee, ora 9:00

Frumosul obicei de a începe dimineața de miercuri cu o cafea în cadrul grupului de specialiști în IT nu este dat uitării. Mai multe detalii despre eveniment poți găsi aici.

 

#2. B2B EXPO 2015, ora 10:00

Expoziția-forum la nivel internațional este dedicată antreprenorilor. Acest eveniment va dura trei zile, 30 septembrie-2 octombrie. Mai multe detalii găsești pe Facebook.

 

#3. Clubul de dezbateri, ora 15:00

American Resource Center invită tinerii la un club de dezbateri cu genericul: „Should we legalize marijuana?”. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#4. Ediția a 7-a a Festivalului pentru copiii cu duzabilități „Viața Împreună”, ora 18:00

Scopul acestui festival constă în faptul de a ajuta la dezvoltarea potențialului artistic al copiilor cu deficiențe de auz și nevăzători. Mai multe detalii vezi aici.

 

#5. IT Networking Event #2, ora 19:00

Dacă ești în căutarea unei persoane care te-ar înțelege la nivel de comunicare în IT și ar vorbi cu tine în aceeași limbă, vino la IT Networking event – evenimentul care va lucra după un format de speed-dating pentru diverși specialiști în IT. Mai multe detalii găsești pe Facebook.

 

#7. MOLDOVA INDEPENDENTĂ. ERATĂ, ora 19:00

„MOLDOVA INDEPENDENTĂ. ERATĂ” este un spectacol, în română și rusă cu supratitrări în engleză, ce construiește o istorie subiectivă a Republicii Moldova, care completează și corectează istoria oficială. Mai multe detalii vezi aici.

 

#8. IQuiz[RU]-176, ultimul joc al sezonului XV, ora 20:00

IQuiz este un joc intelectual și distractiv, care adună cea mai bună lume din Capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. Mai multe detalii vezi pe Facebook.

#diez îți dorește distracție plăcută!

Veronica Railean

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine