Conducătorii auto sunt sfătuiți să evite centrul Capitalei duminică, 27 septembrie

protest
Foto:PC: Dinu Bubulici

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă conducătorii auto să evite duminică centrul Capitalei, unde, începând cu ora 12.00, se vor desfășura trei marșuri de protest.

Marșul 1 va porni din scuarul Academiei de Științe – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt– scuarul Parlamentului – Ministerul Agriculturii;

Marșul 2 va începe de la memorialul Eternitate – str. Pan Halippa – str. Ismail  – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – scuarul Parlamentului – Ministerul Agriculturii.

La intersecția str. Ismail cu bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, cele două marșuri se vor intersecta, formând un singur marș, care se va deplasa pe bd.Ștefan cel Mare și Sfânt până la str. A.Pușkin.

Marșul 3 va porni de la Circ – bd. Gr.Vieru – str. Ierusalim – str. Al. Pușkin – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

La intersecția str. Al. Pușkin cu bd. Ștefan cel Mare și Sfânt cele trei marșuri se vor uni într-o coloană care se va deplasa spre scuarul Parlamentului.

Pe timpul marşurilor, circulaţia rutieră va fi restricţionată, fie sistată, pe traseele de deplasare şi redirecționată pe străzile adiacente acestora.

Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu maximă atenţie în zonele mai sus menţionate şi să respecte cu stricteţe indicaţiile inspectorilor de patrulare, semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere. Poliţiştii se vor afla la datorie, la 27 septembrie curent, pentru a asigura ordinea publică şi securitatea circulaţiei rutiere în timpul desfăşurării evenimentelor, anunțate pentru ziua de duminică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine