(video) 14 tinere, dintre care 8 minore, eliberate din sclavie sexuală în Chișinău

ws-1
Foto:Mai multe tinere au fost salvate din sclavie sexuală PC: IGP

După trei luni de investigații, polițiștii au eliberat 14 tinere din sclavie sexuală, opt dintre care erau minore (15-17 ani). De aproximativ un an, fetele acordau servicii sexuale în diferite apartamente închiriate în municipiul Chișinău.

Activitatea infracțională era derulată de două femei și doi bărbați (tatăl și fiul de etnie romă), cu vârste cuprinse între 19 și 40 de ani, domiciliați în orașul Hâncești și municipiul Chișinău, toți reținuți de oamenii legii.

Ca urmare a investigațiilor efectuate, s-a stabilit că suspecții recrutau tinere din întreaga țară, ce proveneau din familii social vulnerabile. Pentru serviciile oferite, proxeneții le promiteau de la 300 la 500 de lei pentru o oră. În final, victimele nu se alegeau cu nimic. Mai mult decât atât, acestea erau și maltratate.

Pentru a atrage clienți, traficanții plasau anunțuri prin intermediul mai multor site-uri, cu conținutul „masaj erotic plăcut cu o domnișoară sexy, relaxează-te cu o domnișoară cu aspect fizic plăcut, care te face să uiți de tot pesimismul”, unde prețurile variau de la 600 la 1.000 de lei pe oră.

Actualmente, cei patru suspecți se află în arest. Dacă vor fi găsiți vinovați de „trafic de copii”, suspecții riscă închisoare de până la 20 de ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine