Tinerii până în 35 de ani pot aplica la Premiul Municipal pentru Tineret

DSC_2923
Foto:PC: DGETS Chisinau

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău anunță concursul pentru Premiul municipal pentru tineret în domeniul științei, tehnicii, literaturii și artelor, ediția 2015.

La concurs pot participa tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani inclusiv, precum şi colective de autori (nu mai mult de cinci persoane) cu capacităţi native, spirite inovatoare şi performanţe deosebite.

Dreptul de a înainta lucrări şi candidaţi pentru participare la concurs se oferă organelor de conducere ale Academiei de Ştiinţe a Moldovei, Uniunilor de creaţie, instituţiilor de învăţământ superior, consiliilor tinerilor savanţi din cadrul instituţiilor de cercetări ştiinţifice, organizaţiilor neguvernamentale de tineret, ziarelor şi revistelor de profil, secţiilor pentru problemele tineretului şi sportului ale organelor administraţiei publice locale.

Dosarele (CV-ul, analiza lucrărilor, recenzii, alte informaţii despre lucrările şi candidaţii propuşi pentru participare la concurs) urmează să fie prezentate (în două exemplare, în formă electronică) la secţia educaţie şi tineret a DGETS, pe adresa: mun. Chişinău, str.Mitropolit Dosoftei, nr. 99, bir. 14, tel. (022) 222-740, tel/fax: 022-222-412, E-mail: www.larisa.macarenco@gmail.com.

Data limită de prezentate a dosarelor este 15 octombrie 2015.

Cererile înaintate mai târziu de termenul limită nu se admit la concurs. Avizul şi regulamentul cu privire la desfăşurarea concursului pot fi accesate pe site-ul DGETS www.chisinauedu.md.

În acest context, solicităm respectuos susţinerea informaţională şi publicitară a concursului prin amplasarea avizului pe panourile informative din cadrul instituţiilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine