Pasionații de IT și jocuri de calculatoare sunt așteptați la DreamHack Cluj-Napoca

cluj
Foto:PC: DreamHack Cluj-Napoca

În perioada 29 octombrie-1 noiembrie, orașul Cluj va găzdui unul dintre cele mai mari evenimente destinate pasionaților de industria IT – DreamHack Cluj-Napoca, cel mai tare festival digital din România.

Cei care doresc să dedice ultimele zile ale lunii octombrie unor activități interesante, dar și să vizioneze diverse turnee de jocuri de calculatoare, sunt invitați să vină la DreamHack, unul dintre cele mai mari festivaluri de calculatoare din lume, care a pornit inițial din Suedia și a reușit să se extindă în mai multe părți ale Europei, iar în 2016, acesta va ajunge pentru prima dată și pe continentul american.

 

PC: DreamHack Cluj-Napoca

Cartea Recordurilor Guiness plasează DreamHack-ul drept cea mai mare petrecere LAN și festival de calculatoare, având cea mai rapidă conexiune la internet și cel mai mare trafic generat. De asemenea, fondatorii DreamHack au primit în 2007 o diplomă de onoare din partea municipalității Jönköping, ce demonstrează importanța evenimentului pentru afaceri, educație și societatea din comunitatea locală.

La DreamHack Cluj-Napoca vor fi găzduite turnee de League of Legends sau Minecraft, vor avea loc ateliere de creație, dezbateri, iar cei mai înrăiți fani pot veni la arena de cosplay în costumul eroului său preferat din jocuri.

 

PC: DreamHack Cluj-Napoca

DreamHack este un eveniment destinat pasionaților de toate vârstele, întrucât în cadrul Sălii Polivalente din Cluj vor fi organizate activități atât pentru elevi, cât și pentru studenți și pentru „specialiștii” cu ani buni de experiență în jocuri și în IT. Participanții la turnee, dar și la competițiile de cosplay vor avea ocazia să câștige premii de valoare.

Mai multe detalii despre DreamHack Cluj-Napoca afli pe pagina oficială a evenimentului. Urmărește și pagina de Facebook pentru mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine