(foto) Interes sporit din partea microbiștilor pentru meciul Moldova – Rusia

IMG_0914
Foto:Forfotă mare dis-de-dimineață la casele stadionului „Zimbru”, Chișinău, 21 septembrie 2015 PC: Victor Demidenco/#diez

Luni, 21 septembrie 2015, la casele stadionului „Zimbru” din Chișinău au fost scoase la vânzare biletele pentru meciul din cadrul Preliminariilor UEFA EURO 2016 Moldova – Rusia.

Partida programată pe 9 octombrie 2015 a stârnit un interes deosebit al microbiștilor din Moldova, încât doritorii de a procura bilete au fost nevoiți să facă o listă în care era notată ordinea celor care urmează să treacă la casa stadionului.

Cele trei case vindeau bilete în dependență de sectorul arenei „Zimbru”, cu scopul de a face față numărului mare de cumpărători.

Photo Credit: Victor Demidenco/#diez

 

Prețul biletelor îl puteți vedea în imaginea de mai jos.

 

Prețul biletelor pentru meciul Moldova - Rusia, 9 octombrie 2015,  în dependență de sectoarele arenei Zimbru. PC: captură foto FMF.md
Prețul biletelor pentru meciul Moldova – Rusia, 9 octombrie 2015, în dependență de sectoarele arenei Zimbru. PC: captură foto FMF.md

În atenția celor care încă nu au procurat bilete la meci.

Bilete în vânzare mai sunt și pot fi procurate la casele stadionului Zimbru din 21 septembrie 2015, de la ora 10.30 până la 19.00. O bună parte a biletelor cu prețul de 50 de lei au fost distribuite fan cluburilor, iar restul s-au epuizat în prima zi de vânzări. Cele de 100 de lei au rămas foarte puține, așa că dacă vrei să cumperi un bilet, te va costa mai mult de 140 de lei.

Photo Credit: Victor Demidenco/#diez

Biletele nu pot fi procurate online și, pentru prima dată, e obligatoriu să prezinți buletinul

Fiecare persoană poate procura maxim patru bilete, cu prezentarea obligatorie a buletinului, pașaportului sau a altui act de identitate emis pe teritoriul Republicii Moldova.

Aceasta, cel mai probabil, nu e o măsură de securitate, ci una economică. Documentele nu sunt scanate, se cere doar confirmarea că ești cetățean al RM, ca nu cumva fanii veniți din Rusia să cumpere bilete în alte sectoare, decât cele rezervate pentru ei și care sunt la un preț special.

Photo Credit: Victor Demidenco/#diez

Se pare că jumătate de stadion va scanda „Россия, Россия!”

Este bine cunoscut faptul că avem mulți susținători ai naționalei Rusiei aici, în Republica Moldova. Iată că în mulțimea adunată astăzi în fața stadionului „Zimbru” se auzea mai mult limba rusă, decât cea română. În schimb, fan cluburile echipelor moldave, ba chiar și steliștii din Chișinău promit să le facă față suporterilor ruși, mai ales că au obținut mult râvnita demitere a antrenorului Alexandru Curteian și, cel mai important, naționala Moldovei va fi condusă de un tehnician român.

Photo Credit: Victor Demidenco/#diez

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine