(audio) Alternosfera a lansat un single din noul său album „Haosoleum”

alternosfera
Foto:Alternosfera în cadrul Engineers Fest 2014

În această toamnă, trupa basarabeană Alternosfera va bucura fanii din Moldova nu doar cu un concert inedit, dar și cu lansarea noului album „Haosoleum”.

Recent, formația Alternosfera a lansat un nou single. Piesa se numește „Din Păcate” și se va regăsi pe noul album „Haosoleum”. Aceasta se bucură de un succes incontestabil, adunând în primele 24 de ore circa 10.000 de vizualizări pe Youtube și trezind un interes sporit în rândurile utilizatorilor platformei, aceștia numind piesa „Genială”, spunând că așteaptă cu nerăbdare să o audă în cadrul concertului din 17 septembrie la Hala „Moldova-Film”.

„Haosoleum” reprezintă a treia parte a conceptului triptic Epizodia şi va conţine 14 piese. Primul single de pe album, „Dialog K”, la care deja s-a filmat un videoclip, va fi lansat în septembrie, urmat de live-ul „Vecini cu stelele”, format din trei piese din „Haosoleum”.

La Chişinău, albumul va fi lansat în cadrul unui concert la Hala 2 Moldova Film, cu un concept de scenă inedit. De asemenea, acest nou spațiu va avea o capacitate dublă de găzduire a fanilor trupei.

Biletele pot fi achiziţionate online pe iTicket.md sau la Erudit Club, aflat pe Puşkin 52, între orele 14.00 și 22.00. Biletele Early Bird, adică primele 500, sunt disponibile la preţul de 150 de lei, cele Presale, adică până în ajun – la preţul de 200 de lei, iar în ziua evenimentului, prețul unui bilet de acces va fi de 250 de lei. Pentru mai multe detalii, urmărește pagina de Facebook a evenimentului sau apelează la numărul de telefon 067711811.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine