Participă la un offline unde vei afla despre secretele televiziunii din culise

12004102_10153006801167397_6943602994353520300_n
Foto:PC: Centrul Tinarului Jurnalist din Moldova‎

Centrul Tânărului Jurnalist din Moldova (CTJM) relansează seria de offline-uri cu jurnaliști consacrați şi profesioniști în domeniul comunicării. Prin intermediul acestor discuții-dezbateri, CJTM își propune să promoveze jurnalismul liber, corect și, cel mai important, de calitate.

Astfel, toți doritorii sunt invitați sâmbătă, 19 septembrie, ora 12:00, la „Tucano Coffe”, str. Alexandru cel Bun, 91A, la primul offline din această toamnă, cu genericul „Televiziunea din culise”. În calitate de invitat special al evenimentului va fi Claudiu Lucaci.

Claudiu Lucaci are o experiență vastă în jurnalismul de televiziune. Începând cu anul 1994 a fost director al știrilor TVR, specialist în comunicare publică, doctor în sociologie, membru în Comisia de Etică şi Arbitraj din TVR. Claudiu Lucaci vine să ne vorbească despre cum funcționează un studio de televiziune din interior, cum putem transmite informația în timp cât mai scurt și cum se realizează știrile de calitate.

Actualmente, Claudiu Lucaci se află la Chişinău pentru a dirija activitățile de producție și editoriale la studioul TVR din Chişinău, înființat acum un an. Astfel, persoanele interesate și inițiate în domeniu, sunt invitate la acest offline, pentru o discuție constructivă, generând un schimb de idei și informații în urma cărora vom putea contribui la dezvoltarea unui altfel de jurnalism.

Pe lângă faptul că veți avea oportunitatea să comunicați și să aflați ce înseamnă și cum funcționează Televiziunea Română, organizatorii evenimentului au pregătit pentru voi și câteva surprize. Pentru a participa la offline, sunteți încurajați să completați formularul de înregistrare, pentru a confirma prezența la eveniment.

Centrul Tânărului Jurnalist din Moldova (CTJM) este o asociație obștească, fondată în 2002 de un grup de tineri jurnaliști. Una dintre activitățile organizate de CTJM sunt offlineurile, care oferă consultanță și facilitează schimbul de informații și experiență între tinerii jurnaliști. Amintim că, în calitate de invitați la edițiile precedente, i-am avut pe Nicholas Kralev, Ilya Vasyunin, Ernest Vardanean, Natalia Ghilașcu, Alina Radu, Diana Railean, Angela Gonța și mulți alții.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine