Incident mortal la Edineț. Peste doi adolescenți a căzut o placă de beton

media_141967932241155600
Foto:Intervenție SMURD și salvatori în raionul Edineț. Un minor a decedat, iar altul se află în stare gravă PC: DSE

Un minor a decedat, iar altul se află în stare gravă la spital după ce o placă de beton a căzut peste cei doi băieți în vârstă de 16 ani. Tragicul incident a avut loc pe teritoriul unei uzine de fabricare a cărămizii din raionul Edineț.

Serviciul 901 Nord a fost alertat la ora 14:30 minute, precum că în satul Stolniceni, raionul Edineț, doi minori se află în pericol și este nevoie de ajutorul salvatorilor.

În teren au intervenit două echipe de salvatori și s-a stabilit că pe teritoriul unei foste uzine de fabricare a cărămizii, o placă de beton a căzut peste doi băieți de 16 ani. A fost salvat unul dintre băieți, care s-a ales cu traume și fracturi, iar al doilea a fost scos de sub placă, decedat. Pentru cel rămas în viață, a fost cerut un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului căutare-salvare numărul 2 Bălți.

Echipa de paramedici i-a acordat primul ajutor, l-a stabilizat și îl transportă către spitalul din Bălți, starea pacientului fiind gravă. Toate circumstanțele urmează să fie investigate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine