Declarații: De ce au acceptat interpreții români să evolueze la concertul de la Moldexpo

10599483_10153132392382205_615964712267823625_n
Foto:PC: Facebook/Unite

Artiștii români Naguale și Kaira se numără printre acei interpreți care au acceptat să evolueze astăzi la concertul Unite susținut la Moldexpo. Cei doi artiști au declarat că habar nu aveau de situația tensionată de la Chișinău și că au devenit victime colaterale în acest caz.

Interpretul Naguale a declarat pentru blogul Cai Verzi pe Pereți că a venit la Chișinău de dragul oamenilor și că nu a avut timp să verifice știrile despre ce se întâmplă la Chișinău. „Am fost invitat la un eveniment care părea a fi foarte fain. Iubesc Moldova şi revin de fiecare dată cu drag! Nu ştiam nimic despre protestele de amploare care au avut loc în acelaşi timp. Nimeni nu a comunicat nimic. În aceasta perioadă am fost foarte prins cu premiile Media Music Awards şi chiar nu am avut timp să verific ştirile. E dureros că am devenit victime colaterale, pentru că foarte multă lume judecă apariţia noastră la concert. Cât despre bani în plus, preţul pentru prestaţia noastră a fost cel standard, care achită cheltuielile pentru un show live de calitate. Am venit de dragul oamenilor din Moldova, pentru că toate concertele noastre din Chișinău au fost extraordinare”, a declarat cântărețul român.

Vezi aici cum a fost la concertul de la Moldexpo.

Interpreta Kaira se numără și ea printre artiștii care au evoluat în această după masă la Moldexpo și care declară că îi pare foarte rău de ce întâmplă la Chișinău. „Noi am avut foarte multe evenimente în perioada asta, în special Media Music Awards, care a fost prioritar şi pe care ne-am focusat. Habar nu am avut de ce se întâmplă la Chişinău. Am fost invitaţi şi am acceptat încântaţi. Iar în momentul în care am aflat că sunt tensiuni, am plecat. Plus că trebuia să fim şi la Suceava. Îmi pare foarte rău de ce se întâmplă acolo…”, a menționat aceasta.

Totodată, este de menționat că managerul Deliei a refuzat să comenteze prestația artistei la Chișinău.

Artista însă a comentat pe contul său de Instagram situația după ce zeci de fani i-au scris acestea mai multe mesaje:

delia

Reamintim că concertul de astăzi desfășurat la Moldexpo nu a fost anulat, în pofida faptului că majoritatea artiștilor invitați au boicotat evenimentul și au declarat că nu vor evolua pe scenă. Printre cei care au refuzat s-au numărat Ștefan Bănică Jr. Pasha Parfeni, Dima Bilan, Vera Brejneva, Sun Stroke Project, Ionel Istrati. Organizatorii concertului au găsit rapid ieșire din situație și au stabilit o listă nouă a interpreților care să evolueze pe scenă – printre cei care au urcat în astă seară pe scenă s-au numărat: Natalia Gordienko, Naguale, Alex Velea, Antonia, Narcotic Sound, Marcel Pavel, Kaira, Delia, Nicolai Baskov, Morandi, Alexandra Stan și Filip Kirkorov.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine