Cătălin Josan și Pasha Parfeni în PMAN: „Doar uniți, doar împreună vom învinge”

pasha
Foto:Pasha Parfeni în PMAN, PC: Pasha Parfeni

Pasha Parfeni, artistul care a început reacția în lanț a boicotării concertului organizat de Unite în rândurile artiștilor moldoveni, și Cătălin Josan, cel care i-a îndemnat pe muzicienii locali să facă același lucru, au ieșit astăzi în cadrul manifestației DA pentru a-și susține poporul.

Potrivit unei postări pe contul personal de Facebook al lui Pasha Parfeni, artiștii urmează și să concerteze astăzi în PMAN. La momentul actual însă cei doi se află pe scena DA, zicând că vor fi mereu alături de țara sa.

„Muzica noastră și sufletele noastre sunt alături de voi, de oamenii simpli și de țară”, spune Cătălin.

„Pentru noi este mult mai important să fim alături de voi, decât la MoldExpo. Mai bine vă dedic aplauzele mele vouă, pentru prezența voastră aici, decât să fiu aplaudat acolo. Și nu-mi doresc să plec din Moldova, ci vreau să trăiesc aici, într-o țară unită”, a spus Pasha Parfeni.

Amintim că unii artiști moldoveni, care au fost invitați la concertul Unite, au refuzat să cânte, pentru ca munca lor să nu fie confundată cu un gest politic. De asemenea, artiștii au precizat că ei au fost mințiți despre prestația sa în cadrul concertului, care inițial trebuia să fie unul privat și de dimensiuni mici.

Mitingul pașnic organizat de Platforma „Demnitate și Adevăr” a început astăzi, la ora 12:00. Vezi cum are loc mitingul prin prisma utilizatorilor rețelelor de socializare. De asemenea, mult-discutatul concert Unite totuși are loc astăzi, în același timp cu mitingul pașnic al Platformei DA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine