Pasha Parfeni și Cătălin Josan vor concerta în PMAN pe 6 septembrie

josan parfeni
Foto:Pasha Parfeni și Cătălin Josan, PC: Colaj #diez

După ce Cătălin Josan i-a îndemnat pe colegii de breaslă să boicoteze concertul din 6 septembrie, care avea loc în aceeași perioadă de timp ca și prostetul Platformei Civice „Demnitate și Adevăr”, iar Pasha Parfeni a refuzat să cânte la acest concert, artistul își îndeamnă colegii să cânte în Piața Marii Adunări Naționale în această duminică.

Pasha Parfeni, printr-o postare pe contul său de Facebook, a dezvăluit că va cânta pe PMAN împreună cu colegii și prietenii săi Igor Sîrbu și Cătălin Josan.

De asemenea, artistul i-a îndemnat și pe alți artiști care au refuzat să cânte la Moldexpo să vină la concert și să cânte pentru poporul său. „Cum credeţi, ce piese se vor potrivi pentru un eventual concert mâine în PMAN? Ce cuvinte ar trebui să răsune? Cred că sunt cuvintele lui Eminescu, Grigore Vieru și muzica lui Ion şi Doina Aldea-Teodorovici. Dacă cu 20 de ani în urmă, patriotismul a avut parte de voci tari şi notorii, atunci azi Moldova nu are alte voci în afară de noi, artiştii prezentului. Noi suntem vocile schimbării. Ar fi păcat să fim nişte voci pasive sau absente. Vă îndemn pe voi, colegii mei de breaslă care ați renunţat să concertați la Moldexpo să veniţi mâine în PMAN cu creaţia şi arta voastră să cântăm pentru popor. Oricum aveaţi programată pentru ziua de mâine o prestaţie scenică. Oricum v-aţi manifestat opinia socială. Oricum aţi făcut-o public. Haideţi să ducem ideea până la capăt. Dacă dragostea poporului contează mai mult decât onorariul, înseamnă ca acum e momentul să ieşim în scenă să cântăm pentru popor”, scrie pe contul său de Facebook Pasha Parfeni. Artistul, de asemenea, îi îndeamnă și pe ceilalți artiști, care nu neapărat au fost invitați la MoldExpo, să vină să cânte împreună cu poporul său.

Amintim că astăzi, la ora 12:00, va avea loc mult-așteptatul prostest „Deșteaptă-te, Moldova”, organizat de platforma civică „Adevăr și Demnitate”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine