Interpretul Dan Bălan nu va mai concerta duminică la Moldexpo

1555361_966190056728024_820148694912685527_n

Interpretul a refuzat să mai concerteze duminică, 6 septembrie, în cadrul unui eveniment open-air organizat de o companie de telefonie mobilă. Anunțul a fost făcut prin intermediul paginii sale de Facebook.

„Dragi compatrioți, pe 6 Septembrie nu voi cânta pe scena de la Moldexpo! Sper să ne revedem curând”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

 

Dragi compatrioti, pe 6 Septembrie nu voi cinta pe scena de la Moldexpo! Sper sa ne revedem curand.

Posted by Dan Balan on Saturday, September 5, 2015

 

Reamintim că, la concertul de duminică de la Moldexpo, organizat de compania te telefonie mobilă Unite, urmau să cânte vedete precum Ștefan Vănică Jr. (România), Alexandra Stan (România), James Arthur (Marea Britanie), Dima Bilan (Rusia), Vera Brejneva (Rusia), Filip Kirkorov (Rusia). Și interpreții autohtoni – Pasha Parfeni, Adrian Ursu, Sunstroke Project, Tatiana Cerga, Natalia Gordienko, Zinaida Julea, Akord, Ionel Istrati și Dan Bălan. O bună parte din aceștia au refuzat să mai cânte la eveniment. Vezi aici lista celor care au refuzat.

Evenimentul de la Moldexpo este organizat în aceeași zi cu mitingul Platformei Civice „Demnitate și Adevăr” din Piața Marii Adunări Naționale fața de „ilegalitățile comise de guvernarea coruptă, îndeosebi în sistemul bancar”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine