(sondaj) Unde aleg să meargă cetățenii – la concert sau la miting?

11233076_1240340172658352_3859460269307978008_n
Foto:PC: Alex Buretz

Site-ul Forum.md a organizat un sondaj în care invită cetățenii să voteze și să-și afirme alegerea: cea de a merge mâine la concert, sau de a participa la mitingul Platformei DA.

Duminică, 6 septembrie, în capitală vor avea loc două evenimente de mare amploare

Primul eveniment este mitingul pașnic de protest organizat de Platforma Demnitate și Adevăr, ce va avea loc la ora 12:00 în Piața Marii Adunări Naționale, despre care sa anunțat cu mult în urmă.

Al doilea este un mega-concert, despre care s-a vorbit doar cu trei zile înainte de eveniment, organizat de o rețea de telefonie mobilă, ce va avea loc la Moldexpo, Chișinău. Numeroși artiști autohtoni și internaționali au fost invitați la concert, care, unul câte unul, au anunțat despre refuzul participării lor la un asemenea concert în care creația li este utilizată ca un instrument politic.

#diez a întocmit o listă a interpreților care au refuzat să participe la concert.

Pe tărâmul virtual, atât pe rețele de socializare, cât și în sursele mass-media se vorbește mult despre disputa cetățenilor, dar și a artiștilor cu referire la aceste două evenimente. Așadar, invitați să voteze, sondajul, la acre au votat 1361 de persoane până la momentul actual arată că majoritatea alege să meargă la protest – 1.184 oameni au optat pentru Demnitate și Adevăr, pe când 177 de internauți au ales să meargă la concert.

 

Снимок

 

 Votează și tu AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine