Cătălin Josan îndeamnă artiștii să boicoteze duminică concertele de la Chișinău și Orhei

11919550_1019198761445215_2331092730260686516_n
Foto:PC: Facebook/Catalin Josan Official

Interpretul Cătălin Josan își îndeamnă colegii de breaslă să boicoteze concertele care urmează să aibă loc pe 6 septembrie la Orhei și Chișinău. Acesta îi îndeamnă să participe duminică la acțiunea de protest organizată de Platforma Civica Dreptate și Adevăr și nu la „mascarada de la MoldExpo”.

„Eu voi fi duminică la 12.00 în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău și nu la mascarada de la MoldExpo. Respect și mulțumesc lui Ștefan Bănică Jr., Loredana Groza, dar și multor altor artiști despre care știu că au refuzat să facă jocul oligarhilor. Bombardați-i cu mesaje și pe restul artiștilor, că poate nu-și dau seama că își semnează astfel sentința. CURAJ! Eu Nu Tac — Tu?”, a scris cântărețul Cătălin Josan pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, în această seară artiștii români Ștefan Bănică Jr. și Loredana au refuzat să vină în Moldova pentru a cânta la concertele ce urmau să aibă loc la Moldexpo și la maratonul „Toamna de Aur” de la Orhei, pentru că nu-și doresc ca muzica lor să devină subiect de controversă politică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine