(foto) Unii fac, alții distrug! O stație recent amenajată la Ialoveni a fost vandalizată

11825605_875538079166983_1428377939536062049_n
Foto:PC: Facebook/Daria Lupu‎

O stație de așteptare a transportului în comun, care a devenit șevalet pentru picturile tânărului artist Mihai Ungureanu, a fost vandalizată. Incidentul a avut loc în noaptea de 26 spre 27 august. Stația pictată în culorile drapelului național a fost renovată de un grup de voluntari din orașul Ialoveni în prima săptămână a lunii august.

Imaginile au fost postate de Facebook de către angajații Primăriei Ialoveni care se arată indignați de cele întâmplate, iar cei vinovați vor fi pedepsiți. „În noaptea de 26 spre 27 august, persoane necunoscute au vandalizat oprirea de lângă maternitate. Astfel ei au scuipat în sufletul tinerilor care au pictat oprirea, pe munca consătenilor săi. Poliția urmează să-i depisteze pe făptași și să-i tragă la răspundere”, se arată în mesajul postat.

„Primăria, voluntarii, agenții economici au depus muncă, suflet și creativitate pentru a amenaja și picta cât mai original stațiile de călători din Ialoveni. Ele au schimbat nu numai aspectul localității, dar au unit cetățenii pentru un scop comun care a dat rezultate frumoase. Însă răutatea, invidia și mentalitatea distructivă s-a manifestat într-un act de huliganism care trebuie să fie pedepsit”, au mai adăugat aceștia.

Reamintim că, mai multe stații de călători din Ialoveni și-au schimbat aspectul, devenind mai curate și mai colorate, după ce au fost pictate de un grup de tineri voluntari, printre care și studenți la Facultatea Urbanism și Arhitectură de la Universitatea Tehnică, în colaborare cu primăria orașului.

 

PC: Facebook/Primăria Ialoveni
PC: Facebook/Primăria Ialoveni
PC: Facebook/Primăria Ialoveni
PC: Facebook/Primăria Ialoveni
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine