Grav accident în România cu implicarea cetățenilor moldoveni. Patru morți

salv
Foto:PC: digi24.ro

Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost rănite după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat. Accidentul s-a produs în localitatea Baldovinești, din județul Brăila, România.

Autocarul, înmatriculat în Turcia, făcea curse regulate pe ruta Istanbul-București-Chișinău. Acesta se îndrepta spre Republica Moldova și transporta aproximativ 50 de persoane, printre care și copii, iar cei mai mulți erau pasageri ai țării noastre. Mai multe persoane au rămas prinse în autocar și sub acesta, transmite digi24.ro.

Potrivit Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale din Moldova, 21 de persoane sunt internate în spitalul din Brăila, nouă persoane în spitalul Galați, dintre care trei în stare gravă. Se cunoaște că alte trei persoane și-au pierdut viața în consecința accidentului rutier. Toate datele despre identitatea persoanelor, numărul acestora, dar și alte acțiuni care urmează a fi întreprinse urmează să fie stabilite.

UPDATE 12.30: Potrivit informațiilor oferite de către Ambasada Republicii Moldova în România, numărul total al persoanelor decedate este de patru, dintre care trei minori.

UPDATE: 15:10 În urma triajului medical continuu, numărul persoanelor rămase în spital este de 15, cu vîrste 4, 6, 19, 23, 24, 25, 29, 31, 32, 34, 37 și 65 ani. Restul persoanelor sînt fără necesitate de spitalizare.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al Ministerului Afacerilor Interne anunță linia fierbinte la care se va putea suna de către persoanele a căror rude, prieteni, cunoștințe au fost implicate în accidentul rutier din județul Brăila. Astfel va fi posibil un schimb de informații, în scopul stabilirii identității tuturor persoanelor și referitor la starea sănătății celor internați. Cei vizați sunt rugați să sune la numerele de telefon 022 78 50 32 , 901 și 902.

Fotografii de la locul accidentului:

 

PC: Infobraila.ro
PC: Infobraila.ro
PC: Infobraila.ro
PC: Infobraila.ro
PC: Infobraila.ro
PC: Infobraila.ro
PC: Infobraila.ro
PC: Infobraila.ro
PC: Infobraila.ro
PC: Infobraila.ro
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine