Evenimente pentru ziua de miercuri, 19 august

young-country-couple-sunset-summer
Foto:PC: taryn-amy.com

#diez ți-a pregătit o listă de evenimente la care să-ți petreci vesel și util a 19-a zi din luna gustarului.

#1. Întâlnire cu experții: „Un mod de viață sănătos – opinii, sfaturi, secrete”, ora 11.00

Ești invitat la o masă rotundă de discuții pe tema „Un mod de viață sănătos – opinii, sfaturi, secrete”. Vei afla cum gimnastica și modul sănătos de viață influențează succesul și îți prelungește tinerețea, cât de eficiente sunt metodele orientale de însănătoșire pentru întărirea imunității și a organismului, cum dansul și muzica dezvoltă procesele din viață și perceperea lumii, care e secretul sănătății, succesului la serviciu și în viața de familie. Evenimentul se va desfășura în limba rusă și este gratuit.

Unde: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 202, et. 4, blocul „Kentford”, centrul de presă Radio Sputnik Moldova
Detalii: Facebook

 

#2. Filmul „Self/less: Transfer de viață” la Patria

Loteanu: 18:30/20:30, Multiplex: 19:40/22:00

 

#3. Ultimate frisbee practice, ora 19.00

Vino să alergi, arunci și să te antrenezi pentru un sport minunat Ultimate. Încălzire, apoi la joc! Ia niște haine sport, apă, ghete și două tricouri – unul de culoare închisă, altul de culoare deschisă.

Unde: parcul „Dendrariu”
Detalii: Facebook

 

#4. HOSPICE Angelus Quiz Night August 2015, ora 19.30

HOSPICE Angelus te invită la o nouă seară de quiz în limba engleză, acesta având scopuri caritabile. Adună-ți echipa de maxim șase persoane și distrează-te intelectual și comod. Nu uita să te înregistrezi și să-ți rezervi o masă printr-un e-mail la events@hospice.md, un mesaj pe pagina de Facebook a Hospice Angelus Moldova sau la nr. de telefon 022244850, 060106828. La sfârșitul quizului va avea loc o tombolă cu premii de la parteneri.

Preț: 40 de lei (donație)
Unde: str. Albișoara, nr. 78/5, restaurantul „Gallo Pub”
Detalii: Facebook

 

#5. IQuiz în limba rusă, ora 20.00

City Quest Chișinău te invită la al 170-lea quiz desfășurat în limba rusă, al șaselea joc de rating din sezonul XV. IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. Rezervă-ți neapărat o masă aici.

Preț: 300 de lei per echipă
Unde: bd. Mircea cel Bătrân, nr. 4/6, restaurantul „Pizza Celentano”
Detalii: Facebook, cq.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine