Recomandări de evenimente pentru marți, 18 august

glases
Foto:Pinterest.com/ Found on eyepro2015.outlet.si

Vara e pe sfârșite, iar săptămâna abia începe. Echipa #diez a selectat cele mai bune evenimente de marți, 18 august. Distracție plăcută!

#1. Concert sub BEC

 

Concert sub BEC

„BEC organizează de data aceasta un deliciu auditiv, chiar sub ferestrele tale. Au fost selectați cei mai buni tineri care promovează muzica ce te va aprinde și te va sustrage de la toate șansele pierdute vara asta. Nu rata oportunitatea de a prinde ultimele momente plăcute ale verii.

La primul volum ești invitat la un concert de muzică de la „romanticii străzii, pop-rock pentru inima ta”, precum menționează organizatorii, la ora 18.00, lângă Arcul de Triumf. Detalii pe #diez.

 

#2. Ședința Top Toastmasters

 

Toastmasters Club

Orice persoană interesată de domeniul Oratoriei și Leadershipului la nivel practic este binevenită la ședințele clubului. Nu este nevoie de o înregistrare în prealabil sau de invitație specială, așa că, dacă ești interesat și curios cum alții depășesc frica de a vorbi în public sau dorești să-ți susții prietenul care va participa în cadrul serii de oratorie, vino în fiecare marți la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”, la ora 19.00, detalii pe Facebook.

 

#3. Expoziție de fotografie de stradă

 

Street Photography

Expoziția relevă rezultatul workshopului de fotografie stradală, condus de fotograful polonez Tomasz Kulbowski. La ora 19.00, la Zpațiu (Șciusev, 103), detalii în eveniment.

 

#4. IQuiz în limba română

 

IQuiz

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. La 19:30, la Pizza Celentano la Ciocana, detalii pe Facebook.

 

#5. Misiune Imposibilă 5: Națiunea Secretă la Patria Multiplex

Sesiunile au loc în sala 2 la orele: 13:40 / 16:10 / 18:40 / 21:10

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine