(foto) Sziget 2015: Robbie Williams, Babylon Circus și două zile de activități colorate

cats14
Foto:Bubble Blowing la Sziget 2015

Unul dintre cele mai mari festivaluri europene și-a deschis larg porțile pentru a primi zeci de mii de melomani și iubitori ai distracției pe Insula Libertății.

Aventurile echipei #diez la Sziget au început spectaculos. Peste 80 de mii de persoane au venit în prima zi a festivalului pentru a savura din numeroasele activități, concerte inedite, bucate gustoase și variate.

 

Crâmpeie din concertul lui Robbie Williams

Primele două zile au adus o mulțime de oportunități oaspeților festivalului. Workshopuri de dansuri latino, capoeira, expoziții ale tinerilor artiști, spații de odihnă, diverse gherete cu produse inedite – toate acestea și nu doar le poți găsi pe Insula Libertății.

În acest an, festivalul a fost deschis de așa trupe ca The Biebers, Irie Mafia, ultimii interpretând imnul ediției curente a Szigetului.

Apoi, aproximativ 75 de mii de persoane au fost lângă scena principală pentru a se lăsa seduși de atmosfera creată de Robbie Williams și trupa sa. De-a lungul carierei sale, cântărețul a reușit să creeze o legătură specială cu fanii săi, astfel comunicând intensiv cu oaspeții evenimentului. Artistul a interpretat hituri precum „Let Me Entertain You”, „Feel”, dar și câteva covere ale unor piese cunoscute, cum ar fi „Royals” de Lorde. De asemenea, artistul e demonstrat dragostea sa profundă pentru muzica celor de la Queen, interpretând pe final de concert bine cunoscuta piesă „Bohemian Rhapsody”.

 

PC: sziget.hu

După concert, Szitizenii merg la alte diverse activități și petreceri, care sunt organizate la oricare alte scene și tarabe, cele mai populare fiind petrecerile techno, dar și de la taraba brandului Jack Daniels.

Amintim că Sziget durează până pe 17 august și, astfel, ești îndemnat să vii să vezi concertele inedite ale unor asemenea nume precum Alt-J, Foals, Limp Bizkit, Goran Bregovic și mulți alți artiști veniți din peste 47 de țări. Mai multe detalii găsești pe pagina oficială a Festivalului.

 

Bubble Blowing la Sziget
Szigetul de noapte
Petreceri spumante la anumite tarabe
Crâmpeie din concertul Gentleman and The Evolution
Crâmpeie din concertul trupei franceze Babylon Circus
Crâmpeie din concertul trupei Quimby
Logoul Szigetului
Crâmpeie din concertul trupei Babylon Circus
Ca să găsești mai rapid hamburghere
Bubble Blowing la Sziget
Bubble Blowing la Sziget
Bubble Blowing la Sziget
Bubble Bblowing la Sziget
Bubble Blowing la Sziget
Zone creative
Zona sportivă
Szigetul de noapte
Szigetul de noapte
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine