(video) Doi indivizi au jefuit o tânără de 26 de ani într-un local din capitală

jaf
Foto:Poză simbol PC: unimedia.md

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost jefuită de către doi indivizi, aceștia deposedând-o de geanta în care se aflau bani în sumă de 650 de euro şi alte bunuri materiale. Incidentul s-a produs într-un local din sectorul Centru al capitalei.

Victima a declarat polițiștilor că geanta i-ar fi fost smulsă din mână în timp ce petrecea în localul respectiv.

Potrivit datelor constatate în cadrul procesului de audiere, unul dintre bănuiţi i-a sustras geanta şi a fugit într-o direcţie necunoscută. La scurt timp, un tânăr s-a apropiat de victimă şi i-a adus geanta înapoi. Respectiv, fata îi mulţumeşte şi verifică dacă nu a dispărut portmoneul, iar individul, văzând suma de bani în portmoneu, l-a smuls din mână şi a fugit de la faţa locului.

După ce au fost reținuți, s-a constatat că indivizii au fost complici în acest jaf. Ei s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 19 şi, respectiv, 23 de ani. În cadrul acţiunilor procesual-penale, victima i-a recunoscut pe ambii.

Tot pentru infracţiune de jaf sunt cercetaţi doi minori cu vârstele de 17 ani, care au atacat în stradă o femeie, deposedând-o de lănţişorul din aur de la gât în valoare de 15 000 de lei. Aceştia au fost reţinuţi, după ce victima s-a adresat la poliţie cu o plângere. Minorii anterior au mai fost documentaţi penal de către poliţişti pentru diverse furturi şi răpiri de automobile.

În ambele cazuri au fost iniţiate dosare penale sub aspectul infracţiunii de jaf. Bănuiţii riscă închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 10 000 până la 20 000 de lei.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine