Șase tineri internaționali te provoacă să participi la un quest de vară în stil sănătos

10012534_1030566916967965_6609117939756645222_n
Foto:AIESEC Chișinău organizează un eveniment Make it Healthy Quest

În această sâmbătă, 25 iulie, începând cu ora 13:00, AIESEC Chișinău vă invită să participați în cadrul unui eveniment ce promovează modul sănătos de viață – „Make it Healthy”.

Evenimentul va fi organizat sub forma unui „quest”, în cadrul căruia participanții vor fi repartizați pe echipe și vor fi implicați într-o serie de concursuri și activități interactive. Acesta va avea loc în cadrul Aqua Magic Park.

Organizatorii și facilitatorii questului sunt șase tineri internaționali, din țări precum: Ucraina, Polonia, Azerbaidjan, Liban, Egipt și Turcia, veniți în Moldova într-un stagiu de voluntariat de șase săptămâni, marca AIESEC Chișinău. De la eveniment nu vor lipsi premiile, muzica bună și interacțiunea cu zeci de tineri ce susțin modul sănătos de viață.

La Quest pot participa toți doritorii, cu limita de vârstă de la 12 ani în sus, iar pentru a vă înregistra în cadrul questului este nevoie să completați următorul formular. Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine