(foto) Festivalul CRONOGRAF ajunge în trei localități la acest sfârșit de săptămână

11705356_920984044607707_2184953974973867349_n
Foto:PC: Facebook/CRONOGRAF

CRONOGRAF TUR a demarat vineri, 10 iulie, la Strășeni, iar la sfârșitul acestei săptămâni, alte trei localități vor fi gazda evenimentului.

Vineri, 17 iulie, CRONOGRAF TUR va ajunge pentru prima dată la o tabără de copii, ca să le facă vacanța acestora mai interesantă. Micii spectatori din tabăra Codru, satul Mârzoaia, raionul Nisporeni, vor viziona cele mai bune filme prezentate la secțiunea Un LIKE pentru Documentar, din cadrul Festivalului CRONOGRAF, dedicată în mod special copiilor și adolescenților. Satul Măcărești, din raionul Ungheni, va găzdui proiecțiile CRONOGRAF TUR pe 18 iulie, iar duminică, 19 iulie, filmele vor ajunge la publicul dornic din Băhrinești, raionul Florești.

Itinerarul CRONOGRAF TUR va cuprinde 20 de localități din țară, unde echipa OWH Studio va prezenta retrospectiva celor mai bune filme din cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF, ediția a XII-a. Acest turneu oferă publicului din satele și orașele Republicii Moldova posibilitatea să meargă la cinema, să cunoască istorii impresionante de viață și să îndrăgească filmul documentar.

Sâmbătă, 11 iulie, echipa mobilă a ajuns în satul Sărata Veche din raionul Fălești, iar duminică a urmat o nouă destinație – satul Hârtopul Mare, raionul Criuleni, unde publicul s-a adunat în premieră în fața marelui ecran, bucurându-se de film la iarbă verde.

Iată câteva poze de la CRONOGRAF în aceste localități:

 

PC: Facebook/CRONOGRAF
PC: Facebook/CRONOGRAF
PC: Facebook/CRONOGRAF
PC: Facebook/CRONOGRAF
PC: Facebook/CRONOGRAF
PC: Facebook/CRONOGRAF
PC: Facebook/CRONOGRAF
PC: Facebook/CRONOGRAF
PC: Facebook/CRONOGRAF
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine