(video) Victorie pentru Milsami Orhei în meciul tur cu Ludogoreț

2265360_w1
Foto:Moment din timpul meciului Ludogoreț - Milsami, Arena Lodogoreț, Razgrad, 14 iulie 2015 PC: UEFA.com

Milsami Orhei a debutat cu piciorul drept în Liga Campionilor UEFA. Campioana Moldovei a reușit să o învingă în deplasare pe Ludogoreț Razgrad în prima manșă a turului II preliminar al ediției 2015/16 de Champions League.

Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Alexandru Antoniuc în minutul 41 după un corner. Lovitura de la colțul terenului a fost executată de Artur Patraș, care și-a trecut în cont asistul.

Ambele echipe au acumulat câte patru cartonașe galbene, inclusiv portarul lui Milsami, Radu Mîțu, care va trebui să fie mult mai atent în a doua manșă.

În condițiile în care „vulturii” au marcat un gol în deplasare, ei sunt favoriți la avansarea în turul următor, însă rămâne să urmărim cum se va desfășura returul. A doua manșă Milsami – Ludogoreț se va juca marți, 21 iulie 2015, pe stadionul Complexului Sportiv Raional din orașul Orhei.

Steaua București a reușit și ea o victorie în deplasare la Trenčín. Steliștii au marcat două goluri fără replică din partea gazdelor, marcatori fiind Nicolae Stanciu (’63) și francezul Jugurtha Hamroun (’70).

Toate rezultatele înregistrate în preliminariile Ligii Campionilor UEFA 2015/16, turul II, prima manșă, prima zi – 14 iulie 2015:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine