Noua tabletă iPad Pro va fi produsă într-un număr limitat

12_9_ipad_ipad_4_mini_light
Foto:PC: macrumours.com

Apple Inc. se așteaptă să lanseze iPad Pro de super-dimensiunile de 12,9 inch la mijloc de noiembrie. Gigantul din Cupertino previne restul companiilor de retail să nu plaseze comenzi extrem de mari, întrucât Apple se așteaptă la vânzări modeste.

Tabletele vor fi produse de către Foxconn, aceeași companie ce produce modelele curente de iPhone și iPad. Componentele pentru noul iPad vor începe a fi furnizate prin intermediul canalului de aprovizionare Apple la sfârșit de septembrie, informează IBTimes.

El Capitan, noul sistem de operare Apple, ar putea funcționa pe iPad Pro, acesta având un ecran cu dimensiunile de 2732×2048 și 264 pixeli pe un inch. De asemenea, se speculează că următoarele modele de iPad ar putea avea funcția de „scriere în 3D”, ce ar permite utilizatorilor să scrie ceva „în aer” și totul să transpună pe ecranul tabletei.

De asemenea, zvonurile spun că iPad Pro va include Force Touch, funcția care va detecta presiunea aplicată pe ecran în timpul unei atingeri. Speranța celor din Cupertino este să inspire o nouă viață tabletelor problematice, datorită noilor dimensiuni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine