(foto) Cum să ai un weekend aventuros la „Pensiunea della nonna” de la Vadul lui Vodă

collage 2
Foto:Ce să faci la Pensiunea della nonna timp de un weekend PC: colaj #diez

Departe de gălăgia urbană, la 23 km de Chișinău, „Pensiunea della nonna” de la Vadul lui Vodă te invită împreună cu prietenii pentru a te distra bine. Piscina, foișoarele, terasele și celelalte surprize colorate, pregătite de pensiune, îți vor asigura un weekend aventuros, demn de a fi relatat în amănunte colegilor de la birou.

Complexul de odihnă pentru distracții cu prietenii și toată familia „Pensiunea della nonna” promite un sejur vesel și gustos ca la bunica. Scenariul de odihnă este pe cât de simplu, pe atât de bogat în activități, ce vor lăsa amintiri plăcute pentru toată vara.

Vineri:

1. Rezervă din timp camerele de cazare și foișorul cu grătar. Pentru cazare ai două opțiuni: una din cele 18 camere Urban pentru cei care nu vor să renunțe la maximul de comodități: frigider, televizor, cabină de duș cu apă caldă și dulapuri cupeu sau una din cele 27 de camere „Back to USSR”, care sunt clasice, dar care îți vor oferi confortul necesar pentru o noapte liniștită în pensiune.

IMG_0322

IMG_0296

IMG_0508

2. Invită-ți prietenii, familia și oamenii dragi alături de care să petreci timp frumos.

 

_MG_9449

3. Uită de grija de a cumpăra alimente, carne și lemne pentru grătar, întrucât toate cele necesare le poți găsi în minimarketul pensiunii.  

 

IMG_0408

4. Găsește zonele de picnic cu măsuțe de până la șase persoane. Pe teritoriu vei vedea și 13 foișoare cu grătare, pentru grupurile de 8-30 persoane.

 

IMG_0383 _MG_0486

5. Baia în piscină și bronzul sunt indispensabile. În preajma bazinului, accesul la care este gratuit, vei găsi șezlonguri comode iar pentru familiile și grupurile de prieteni sunt și șezlonguri duble, unde încap până la cinci persoane.

 

IMG_0522

6. Da, da… vagonul de tramvai este barul de plajă. Nu ezita să te răcorești cu ceva din meniul de cocktailuri de vară și narghilea.

 

ImG00007

7. Seara împarte pe scena de dans ultimele surse de energie, iar apoi retrage-te în căsuță, pentru un somn ușor.

Sâmbătă:

1. Cafeaua de dimineață se bea la restaurantul Trattoria della nonna, de lângă piscină. Iar după preferințe poate fi livrată și în cameră.

2

2. Piscina te așteaptă pentru o baie răcoritoare de dimineață.

 

IMG_0466

3. Badminton, frisbee, relaxare pe șezlonguri cu cocktailuri, citit cărți în hamacuri sau pe o cuvertură pe iarbă – orice alegere este potrivită și binevenită pentru o odihnă activă și pentru bună dispoziție asigurată pe toată ziua.

IMG_0446

4. La prânz te așteaptă o zeamă gustoasă ca la bunica, la terasă.

 

IMG_0246

5. După prânz, familiarizează-te cu zona de plajă, plimbându-te cu prietenii și apoi nu uita și de bronzul de după-amiază.

4Duminica este pentru împachetat amintiri și impresii cu greu de uitat, dar care așteaptă să fie împărtășite cu colegii curioși de la birou, ce vor arde de nerăbdare să vă însoțească în următoarea escapadă.

Ce mai poți face la Pensiunea della nonna:

# Banchete – pentru petrecerea perfectă ai la dispoziție o gamă vastă de bucate din care să alegi și o deservire la cel mai înalt nivel;
# Evenimente familiale – aici îți poți organiza ziua de naștere, cumătria, nunta sau balul de absolvire;
# Te poți bucura de un program artistic excepțional – petreceri la piscină, șezători la rug sau ședințe foto în fiecare weekend;
# Teambuilding – petreceri corporative sau traininguri;
# Saună fierbinte – sauna este încălzită cu lemne și are o capacitate de 16 persoane.

 

_MG_0484 Distracție, natură, soare, scăldat, savurat bucate delicioase, dormit fără griji, ca în copilărie la bunica la țară, toate astea sunt cuvintele cheie pentru un weekend frumos la Pensiunea della nonna de la Vadul lui Vodă. Detalii despre pensiune găsiți pe pagina web www.pensiunea.md dar și pe pagina de Facebook. Pentru alte informații și rezervări, numărul de telefon la care puteți apela este: +373 67 430 273.  

prices_MG_9644 _MG_8506IMG_0315IMG_02613 (3)ImG00006ImG00071_MG_9604

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine