(video) Noul trailer „Batman vs Superman” a fost făcut public

super
Foto:PC: Captură foto #diez

În acest weekend a avut loc unul dintre cele mai apreciate evenimente ale iubitorilor de SF și Fantasy, al filmelor celebre și al benzilor desenate San Diego Comic Con, unde a fost dezvăluit trailerul unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului 2016 – „Batman vs Superman”.

„Batman vs Superman: Dawn of Justice”, publicat pe Yotube la data de 11 iulie, deja se bucură de circa 9 milioane de vizualizări și sute de comentarii și întruchipează diverse păreri ale fanilor. Potrivit benzilor desenate ce aparțin DC Comics, aceasta este cea mai mare bătălie dintre eroi din istoria benzilor. Acestea explorau spiritul de prietenie și antagonismul dintre personajele titulare. De asemenea, fusese introdusă și o tehnică narativ duală pentru a prezenta punctele de vedere opuse ale eroilor și estimările fiecăruia, ceea ce este și menținut în pelicula filmografică.

Filmările începuseră în octombrie 2013. În cadrul acestuia va apărea și Wonder Woman, o altă eroină a benzilor desenate. Premiera filmului se preconizează pentru 26 martie 2016 în SUA, însă cel mai probabil pelicula va fi difuzată în luna mai a aceluiași an pentru ca echipa de filmare să aibă timp să realizeze toate elementele vizuale complexe în el.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine