7 motive de ce să aplici la tabăra de vară GirlsgoIT

ira2
Foto:PC: Girls in ICT Day

Recent, echipa #diez a anunțat că domnișoarele ce doresc să obțină cunoștințele de bază pentru a păși cu succes într-o carieră IT, se pot înregistra la o tabără de vară GirlsGoIt – un program de două săptămâni care îți oferă posibilitatea de a învăța cum poți crea o aplicație web, cum poți realiza un proiect inovator pentru comunitatea ta, descoperi o cale spre o potențială carieră nouă și face cunoștință cu oameni de succes și noi prieteni.

Mai multe detalii despre tabără afli aici, iar mai jos vei găsi cele mai importante motive de ce tu trebuie să aplici la această tabără de vară.

#1. Vei avea ore cu traineri de top din domeniu și mentori cu experiență valoroasă.

#2. Vei studia în cadrul unui mediu internațional cu voluntari ai Corpului Păcii, funcționari din corporația Google, iar conducătorul taberei este o tânără entuziasmată din România.

#3. Tabăra este o posibilitate de a înțelege mai bine dacă ți se potrivește domeniul IT. Astfel, vei vizita companiile IT cunoscute pe piața din țară, vei interacționa cu experți în domeniu.

 

PC: Girls in ICT Day

#4. Tabăra de vară nu este doar despre programare. Vei învăța mai multe despre managementul unui proiect, promovarea acestuia pe rețelele de socializare.

#5. Este o provocare excelentă pentru domnișoarele care studiază un profil umanist, pentru ca, eventual, să-și testeze abilitățile sale în ceea ce privește științele exacte.

 

PC: Girls in ICT Day

#6. Este oportunitatea perfectă pentru ca să te convingi că nu ai nevoie să cunoști matematica pentru a obține succese în domeniu.

#7. Vei deveni ambasadoarea GirlsGoIT în comunitatea ta și vei inspira prin exemplul tău și alte fete.

Data limită de înregistrare la tabăra de vară GirlsGoIT este 7 iulie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine