Alegeri Locale: Reacții și opinii asupra tentativei de creare a unei alianțe la Criuleni

1-356
Foto:Sergiu Sîrbu. PC: actualități.md

Deputatul PD Sergiu Sîrbu a reacționat astăzi la comunicatul de presă difuzat de PLDM. Aceștia din urmă acuză că la Criuleni a avut loc o tentativă de creare a unei coaliții locale între anumite partide proeuropene cu PSRM și Partidul Nostru.

Sergiu Sîrbu spune că gestul PLDM este un fel de sperietoare pentru celelalte partide proeuropene, ca să nu îndrăznească să submineze interesele pe care PLDM le are în Criuleni, informează hotnews.

„Comunicatul PLDM pe tema situației din Criuleni este ridicol și necolegial. Dacă ei cred că prin această victimizare au găsit soluția prin care să-și facă „legal” campanie electorală în ziua tăcerii, este problema lor. În opinia mea, rolul acestei victimizări este un fel de sperietoare pentru celelalte partide proeuropene, ca să nu îndrăznească să submineze interesele pe care PLDM le are în Criuleni, un fel de avertisment ridicol, care desigur că nu va avea niciun efect”, scrie Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

El consideră că este regretabil însă că se operează cu manipulări, „cu minciuni atât de evidente, iar acest lucru este făcut chiar de partenerul de coaliție”. Sper că a fost doar o scăpare emoțională din partea colegilor de la PLDM, probabil că tensiunea de la finalul campaniei și-a spus cuvântul, a adăugat Sârbu.

PLDM a difuzat un comunicat de presă în care scrie că astăzi, la Criuleni, a avut loc o tentativă eșuată de creare a coaliției locale majoritare între reprezentanții Partidului Socialiștilor, Partidului Liberal, Partidului Democrat, Blocului Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă”, Partidului Comuniștilor și Partidului Politic „Partidul Nostru”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine