La ce evenimente mergem sâmbătă, 27 iunie

vatra
Foto:PC: Facebook/Complexul Etno-Cultural Vatra

Sâmbătă evenimentele frumoase se țin lanț. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi o destinație și să lași atmosfera de weekend să te cuprindă. Iată unde îți recomandăm noi să mergi.

#1. Subotnik în Scuarul Cehov

Mâine în Scuarul Cehov se face curățenie. Organizatorii vă asigură cu instrumente, mănuși și pachete pentru gunoi. Vino cu prietenii începând cu ora 10:00. Pentru detalii accesează pagina de Facebook.

 

#2. Maratonul: Niciodată singur, niciodată dat uitării

Amnesty International este solidară cu victimele torturii și vă invită la „Maratonul Global contra Torturii”, cu genericul ”Niciodată singur, niciodată dat uitării”. Evenimentul are loc la Valea Morilor începând cu ora 10:30. Detalii vezi pe Facebook.

 

#3.Unioniștii votează în centrul Chișinăului

Blocul Unității Naționale organizează sâmbătă, 27 iunie, la 11:00, flashmobul „Tricolor la straja Moldovei”, în contextul desfășurării celui de-al doilea tur al alegerilor locale, din 28 iunie. Un tricolor imens va fi întins în fața statuii lui Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul Chișinăului. Accesează pagina de Facebook pentru mai multe detalii.

 

#4. Șezătoare Secretă: relaxare și răsfăț în sânul naturii

Women’s Summit Moldova vă invită cu drag la o „Șezătoare Secretă: cu relaxare și răsfăț în sânul naturii”. Evenimentul are loc începând cu ora 13:00 la Secret Garden Moldova. Detalii despre bilete și program aflați pe Facebook.

 

#5. Gala Antreprenoriatului Creativ

Rețeaua Globală a Antreprenoriatului vă invită la un eveniment unic în Republica Moldova: Gala Antreprenoriatului Creativ (GALA), cel mai creativ show de business, în cadrul căruia vor avea loc finalele competițiilor internaționale. Evenimentul are loc la Generator Hub de la ora 14:00. Vezi detalii aici.

 

#6. The LAUNCH Event

La ASEM are un loc un eveniment care îți va permite să socializezi cu voluntari de la Corpul Păcii sau membri ai altor organizații și să contribui prin discuții la generarea de idei despre cum viața comunității tale poate fi îmbunătățită. Evenimentul începe la ora 14:00 și va avea loc în limba engleză. Pentru detalii accesează pagina de Facebook.

 

#7. Festival Medieval 2015 

La Vatra are loc a doua ediție a Festivalului Medieval cu tematica: „Bătălia lui Ștefan cel Mare de la Podul Înalt”. Vă așteaptă un program divers și interesant. Detalii aflați pe Facebook.

 

#8. LCQ-88

O seară frumoasă cu jocuri intelectuale vă așteaptă în parcarea de la Grand Hall de la ora 21:00. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

 

#9. BEHIND CLOSED DOORS – Opening 2015

BEHID CLOSED DOORS 2015 PC: eveniment Facebook

Cea mai tare petrecere a verii are loc în această sâmbătă, 27 iunie, 0ra 22:00 la GOA Territory. Cei care simt vibe-ul muzicii și vor să se distreze de minune sunt așteptați la un Pool Party de zile mari, la deschiderea sezonului de vară 2015 la GOA.

Locația: GOA TERRITORY (PRIVATE ZONE)

Lineup: Kristina Vixen, Iunna Barbie, Daniel White, Tim Marcus, RooMax, VinBeat, Black Dj’s, Ministry și artiști speciali

Prețuri: 100 MDL până la ora 00:00, 150 MDL după (poți opta și pentru transport tur-rutur din Chișinău: 069449500)

Informații la nr. de tel.: +(373)60290102

Rezervări: +(373)060158158

Detalii pe #diez sau pe Facebook.

#10. Târgului Caritabil „Fashion for Action” 

 

PC: HOSPICE Angelus
PC: HOSPICE Angelus

Pionerul în îngrijirea paliativă în Moldova HOSPICE Angelus organizează cea de-a doua ediție a Târgului Caritabil „Fashion for Action”, unde ai ocazia să procuri piese vestimentare colorate, donate de către numeroase vedete autohtone.

Sâmbătă, ora 11:00 ești așteptat la terasa cafenelei „Poesis” ce se află pe strada 31 august 1989, nr. 98. Detalii pe #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine