Noul buton din Gmail îți va permite să anulezi mesajele deja transmise

gmail
Foto:PC: Mashable/Vicky Leta

Probabil una din funcțiile perfecte pe care Google o testează deja de ani de zile și pe care fiecare serviciu de poștă electronică ar trebui să o aibă este cea de a anula emailurile care deja au fost transmise.

Undo Send este o funcțiune despre care tu încă nu știai. Aceasta permite să amâne mesajul tău cu câteva secunde după ce apeși butonul de transmitere, astfel încât, dacă, spre exemplu, ai greșit numele adresatului, să poți să îl corectezi.

Funcția a petrecut șase ani în versiunea beta publică, iar în această săptămână, Google a anunțat într-o postare de blog că butonul Undo Send a devenit o parte oficială a setărilor, informează Mashable.

Pentru utilizatorii care deja aveau activat butonul din versiunea beta funcția va rămâne aceeași, iar ceilalți pot să-l activeze prin intermediul secțiunii General Tab de sub Settings.

Fiind lansat în 2009, Undo Send ar fi amânat emailurile tale cu cinci secunde, dar acum le permite utilizatorilor să aleagă timpul de amânare de la cinci la 30 de secunde.

Totuși, butonul nou-vechi nu este încă disponibil pe versiunea mobilă a serviciului de poștă electronică. Google planifică să-l includă în viitor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine