(video) Violonista Alexandra Conunova participă la unul dintre cele mai importante concursuri muzicale

11018975_887605031261534_1643202466997462265_n
Foto:PC: Facebook/Alexandra Conunova

Tânăra vioristă din Moldova Alexandra Conunova s-a calificat în cea de-a doua etapă a concursului Ceaikovski, desfășurat în Moscova, Rusia.

Alături de ea, în etapă următoare merge și Andrei Ioniță din România, acest concurs fiind unul din top 5 concursuri din lume. La competiție, Alexandra a interpretat muzica lui Johann Sebastian Bach și Niccolò Paganini.

Alexandra Conunova a spus pentru #diez: „Concursul Ceaikovski este o experiență minunată. Sunt foarte fericită că totuși am hotărât să particip, chiar dacă deja am o carieră internațională. Muncesc foarte mult, nivelul este unul foarte înalt și trebuie să ai nervi de fier. Fiind departe de copilul meu și de familie, îmi este un pic greu. Cât despre așteptări, fac la maxim ce pot și vom vedea cum va da Dumnezeu.”

Descoperă un fragment din prestația tinerii muziciene mai jos și descoperă aici interpretarea în întregime:

Anterior, pe #diez a fost publicată o știre despre participarea vioristei Alexandra Conunova la un concurs internațional de muzică din Singapore, la care s-a clasat printre primii patru învingători.

Alexandra Conunova s-a născut la 16 noiembrie 1988 într-o familie de muzicieni și a luat vioara în mână la vârsta de șase ani, în cadrul Liceului de Muzică „Ciprian Porumbescu”, clasa profesoarei Galina Buinovschi. A studiat la profesorul Krzysztof Wegrzyn, la Universitatea de Muzică, Teatru și Mass-media din Hanovra și a luat lecții de măiestrie interpretativă de la profesorii Boris Kuschnir, Mihaela Marti, Ivry Gitlis și Igor Oistrah.

 

PC: Facebook/Alexandra Conunova

 #diez îi urează succes și rezultate frumoase!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine