Cele mai energice evenimente pentru ziua de duminică, 21 iunie

sun1
Foto:Sun Dă-i Fest 2014

Această zi de duminică marchează două sărbători mari pentru fiecare suflet tânăr – Ziua Iei și Sun Dă-i Fest. De asemenea, poți merge și la alte evenimente pe care ți le-a selectat cu grijă echipa #diez.

#1. Ziua Iei la Moldexpo, ora 10.00

ziua

Ia este mesajul strămoșilor noștri, fiecare element al ei – încrețul, altița, râurile sunt mesaje din trecut care aduc spre noi experiența de secole a înaintemergătorilor noștri, mesaje cifrate care așteaptă să fie cunoscute de către fiecare dintre noi. În cadrul sărbătorii, vor fi expuse ii şi costume tradiţionale din Republica Moldova şi România – adevărate valori din patrimoniul muzeal, precum şi din colecţii private. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#2. Sun dă-i Fest și Yardsale, ora 11.00

sun

Sun Dă-i Fest, festivalul alimentat cu energie solară, te invită să vezi o expoziţie impresionantă de tehnologii de energie regenerabilă, să dai viață deșeurilor reciclabile și nu doar. Mai multe detalii despre eveniment găsești pe #diez.

 

#3. Dezbatere publică: „Dă-i bai dă-i”, ora 15.00

day

Intrăm în hora Festivalului SUN DĂ-I FEST cu o dezbatere alternativă despre energie alternativă. Două echipe, câte doi debateri fiecare, joacă după reguli parlamentare și la cronometru. Una din echipe reprezintă Guvernul care propune și susține prin argumente o direcție de rezolvare a unei probleme, în contextul temei anunțate. Opoziția, la rândul său, combate oferta Guvernului. Mai multe detalii despre eveniment găsești pe Facebook.

 

#4. Festivalul Indiei, ora 18:00

india

Festivalul Indiei se organizează pentru 18 ani în diverse țări ale lumii, precum Polonia, Brazilia, Australia, Rusia și în ultimii trei ani – chiar pe teritoriul Indiei. Acum, cetățenii Moldovei au șansa să descopere misterele culturii asiatice. Mai multe detalii despre eveniment găsești pe #diez și iTicket.

 

#5. Casual Sundays, 22:00

casual

Nu sta acasă și vino la Tipografia 5 împreună cu prietenii tăi pentru a savura din jocurile preferate de societate. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#6. Daze, ora 22:00

daze

În același timp, Tipografia 5 te invită să savurezi din muzica bună și băuturile văratice. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

#diez îți urează distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine