(foto) Veselie și muzică extraordinară! Absolvenții au celebrat finalizarea studiilor la Vatra

28
Foto:Formația Miriam la Ziua Absolventului

19 iunie 2015 fusese o altă zi mult așteptată pentru absolvenți – majoritatea din ei, cu examenele deja susținute și tezele, cum se spune în popor, „apărate”, așteptau ziua de vineri pentru a se distra pe cinste, departe de părinți și în preajma prietenilor săi, la Complexul Etno-Cultural „Vatra” în cadrul sărbătorii lor, adică a Zilei Absolventului.

De fapt, părinții nu pe toți îi lăsaseră singuri să plece la complex, însoțindu-i pentru ca să savureze și ei din muzica veselă, din activitățile dedicate tinerilor și din atmosfera văratică inundată de mirosuri de arbori înfloriți și iarbă proaspăt cosită.

3

Astfel, cei care au dorit într-adevăr să simtă această zi drept una reușită, aveau ocazia să se plimbe mai peste tot prin Vatra, alegând un loc pentru odihnă sau să sară pe trambulină, să participe la o luptă cu apa, să joace Beer-Pong, să facă poze în preajma absolvenților de carton, element de decor realizat special pentru acest eveniment.

4

Toți cei care au venit la Vatra în după-amiaza de 19 iunie, au avut ocazia să participe la o tombolă, cei mai norocoși câștigând seturi de cosmetică, diverse abonamente, precum și un smartphone și două tablete, oferite în dar de către sponsorii evenimentului.

19

#diez a discutat cu un grup de tineri, printre care se aflau și doi absolvenți de liceu. Băieții și fetele spuneau că se simt mulțumiți că anul școlar a luat sfârșit, mai ales că unii din ei au trecut de cel mai greu eveniment din viața lor de adolescenți absolvenți – Bac-ul. „De fapt, mă așteptam să vină mai multă lume. Pe de altă parte, atmosfera e mai specială așa cum este, întrucât parcă am fi în cadrul unei petreceri închise”, spune o domnișoară din acest grup. Câteva aspecte care nu le-a plăcut tinerilor a fost organizarea proastă, poate chiar prea simplă, întrucât aceștia se așteptau la o mai mare posibilitate de alegere între produse, fie acestea bucate sau diverse suvenire. „Și oamenii sunt cam pasivi astăzi. La fel, sper că data viitoare să fie pusă muzică mai bună la pauze”, spune o altă domnișoară.

31

Programul muzical fusese interesant, întrucât formațiile Flash Blood și Miriam, ambele finaliste al concursului tinerelor talente muzicale POT, au bucurat publicul cu piese din propria creație, dar și coveruri la cântece arhicunoscute. Totuși, cei care au reușit să adune lumea din toate colțurile Vatrei și să-i provoace să danseze pe ritmuri vesele, pe alocuri nebunatice, au fost băieții de la Șuie Paparude.

37

Apoi a urmat tradiționala discotecă și tradiționalul rug. Complexul Etno-Cultural Vatra pregătește și alte eveniment interesante și atractive pentru toți, următorul fiind Festivalul Medieval. Urmărește #diez și pagina Vatra de pe Facebook pentru mai multe detalii.

1

2

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

28

29

30

32

33

34

36

26

27

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine