„Sexplorarea spațială”- Pornhub vrea să producă primul film pornografic în spațiu

pornhub
Foto:PC: Captură foto Vimeo

Renumita platformă de distribuire a conținutului video adult Pornhub a început o campanie de colectare a banilor pentru un proiect ambițios – filmarea unui film pentru adulți în spațiu.

„Unii contemplează ideea colonizării planetei Marte, iar alții promit construirea unor ascensoare spre spațiu până la sfârșitul anilor 2050. Într-un fel sau altul, sunt o mulțime de elemente despre viața în spațiu care trebuie luate în considerare, în special… sexul”, scriu pe pagina de Indiegogo cei de la Pornhub.

Prin urmare, site-ul va colabora cu studioul Digital Playground pentru a fi pionerii unei misiuni mai neobișnuite în spațiu, pentru a deschide noi orizonturi istorice și pentru a întrece limitele „sexplorării” galactice prin filmarea primului video cu conținut adult în spațiu. Astfel, pe pagina campaniei este indicat că ei nu doar vor schimba fața industriei, dar și vor ține cronici concrete, despre „cum o componentă umană operează pe orbită”.

Pornhub îi îndeamnă pe fani să se implice în difuzarea virală a proiectului și în susținerea acestuia pentru a putea realiza acest proiect ambițios. Cele 3,4 milioane de dolari care trebuie să fie adunate vor merge spre diverse activități de antrenare spațială a echipei de filmare, procurarea echipamentului necesar și a navei spațiale care îi va duce în călătoria galactică.

Mai multe detalii despre proiect afli direct de pe Indiegogo, dar și din videoul de mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine