Let’s Host: Găzduiește un tânăr din străinătate și simte diversitatea culturală

LETS HOST
Foto:PC: AIESEC Chisinau

Vara este o perioadă frumoasă pentru toți tinerii, deoarece ne permite să trăim experiențe frumoase, momente unice, să explorăm și să cunoaștem lucruri, locuri și oameni noi. Dacă te-ai întrebat cum ai putea să-ți colorezi această vară și să trăiești experiențe de neuitat, atunci trebuie să știi că AIESEC, una dintre cele mai mari organizații de tineri din lume, vine cu o nouă oportunitate de a trăi o experiență internațională chiar aici, la noi acasă.

Tuturor celor cărora le place diversitatea și provocările, le propunem să participe în cadrul proiectului Let’s Host, ce oferă tuturor participanților oportunitatea de a găzdui un tânăr internațional pe o perioadă de două, patru sau șase săptămâni. Aceștia, pe parcursul șederii lor în Republica Moldova, urmează să participe în proiectele din cadrul organizației-gazdă pentru a aduce un impact pozitiv în societatea noastră.

Principalele beneficii ale participării în cadrul proiectului Let’s Host sunt:

– Vei avea posibilitatea de a interacționa cu o nouă cultură, al cărui reprezentant va fi chiar tânărul internațional pe care-l vei găzdui;
– Vei avea ocazia să spargi anumite stereotipuri despre cultura autohtonă și să descoperi o nouă cultură, tradițiile și obiceiurile acesteia, fără să călătorești undeva;
– Îți vei face noi prieteni, din diferite colțuri ale lumii.

Tot ce trebuie să faci pentru a putea participa în cadrul proiectului Let’s Host este să completezi un formular de aplicare, pe care îl poți găsi aici: http://goo.gl/PBnYtJ.

Pentru mai multe detalii despre proiect, accesați pagina de Facebook a acestuia: https://www.facebook.com/letshost.md?fref=ts.

Găzduiește un internațional, profită de una dintre cele mai îndrăznețe oportunități ale verii!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine