Expo Milano: 15 companii din Moldova vor participa la un forum de afaceri moldo-italian

pav9
Foto:Moldova la Expo Milano 2015

Un grup de companii moldovenești vor participa la un forum de afaceri moldo-italian, organizat în Pavilionul Republicii Moldova din cadrul Expoziției mondiale de la Milano, urmat de o sesiune B2B.

Reprezentanții companiilor moldovenești vor vizita pavilioanele altor țări, printre care Italia, Franța, Spania, SUA, clusterele fructe și legume; cereale tubercule, Bio Mediteranian și altele cu relevanță pentru producătorii autohtoni, informează Realitatea.

În următoarele zile, oamenii de afaceri moldoveni vor efectua o serie de vizite la companii italiene din domeniul textil și agroprecesare, precum și la rețele comerciale, cum ar fi Metro, Orto Mercato, Esselunga, Il Gigante etc. În cadrul misiunii, oamenii de afaceri moldoveni vor vizita și companii din orașele Parma și Bologna, unde vor avea multiple întâlniri de afaceri și oportunități de a identifica noi parteneri.

Din misiune fac parte 15 companii moldovenești, producătoare de miere, fructe, inclusiv fructe uscate, popcorn, uleiuri, semințe, producători de textile și covoare naționale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine