(foto) Participanții Moldcamp 2015 au beneficiat de sesiuni în Drupal și freelancing

IMG_0141
Foto:Loteria din cadrul evenimentului Moldcamp 2015

În weekendul anterior, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente în IT – Moldcamp, ediția anului 2015. Peste 115 persoane s-au adunat în acest an ca să beneficieze de numeroase prezentări utile despre Drupal și nu doar în timpul celor două zile dedicate evenimentului.

„Deși au fost un pic mai puțini participanți decât în ediția anului 2014, anul acesta, evenimentul a fost considerabil mai bun și mai calitativ. Participanții au beneficiat de prezentări din partea unor speakeri internaționali veniți din Danemarca, Germania, Ucraina și România”, spune Sergiu Nagailîc, președintele Asociației Drupal Moldova.

 

IMG_0155

În acest an au fost incluse sesiuni pe diverse teme, destinate persoanelor cu oricare nivel de experiență. Spre exemplu, în cele două zile, persoanele venite să participe și să învețe mai multe despre Drupal, au putut beneficia de sesiuni, precum „Cum să-ți aduni o echipă Drupal?”, „Forms in Drupal 8”, „Ce impact are Drupal asupra comunităților din Republica Moldova”, iar cei care au dorit să învețe câte ceva în afara acestui CMS au beneficiat de prezentări despre programarea funcțională prin intermediul Scalei, crearea aplicațiilor utilizând SailsJS, Mongo și Angular, dezvoltarea unei interfețe mobile cu Material Design, freelancingul și nu doar.

 

IMG_0144

În acest an, toți participanții au participat la o loterie excepțională, organizată de către IP Group, unde participanții au putut câștiga premii valoroase, precum cești-termos, genți și un Xbox One. De asemenea, speakerii și participanții au putut câștiga, în timpul marelui eveniment, 10 licențe PHP Storm.

 

IMG_0140

Potrivit tradiției, toți speakerii, la ceremonia de închidere a evenimentului, au primit în dar tricouri marca Moldcamp și vin moldovenesc.

 

IMG_0145

Amintim că Moldcamp este un eveniment anual, lansat în 2014 și este organizat de către Drupal Moldova Association, în parteneriat cu alte companii din Republica Moldova. Moldcamp vine să adune specialiștii și persoanele interesate în Drupal și nu doar pentru a putea dezvolta comunitatea de IT din Republica Moldova.

 

IMG_0135

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine