Evenimente intelectuale pentru ziua de marți, 2 iunie

blond
Foto:PC: 7-themes.com

Începe această vară cu evenimente intelectuale și filme interesante. Marți, 2 iunie, o poți transforma într-o zi distractivă și veselă, datorită acestor evenimente frumoase.

#1. Filmul „Gardianul Lunii”, ora 10:40

Pe o planetă bizară, tânărul faun a pierdut Luna! Profitând de acest lucru, regele lumii interlope Nekros fură și stinge Soarele. Acum, pentru a salva planeta, Gardianul Lunii și Gardianul Soarelui, pornesc la un drum surprinzător și periculos. Mai multe detalii despre filmul animat găsești aici.

 

#2. Filmul „Lumea de dincolo de mâine”, ora 17:00

Acţiunea se petrece într-un ţinut fascinant şi extrem de avansat din punct de vedere tehnologic şi are în centru un bărbat de vârstă mijlocie (Clooney), care, pentru a salva Pământul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland, asta după ce a fost izgonit de aici, pe când era copil, de către omul care şi-a petrecut întreaga viaţă (Laurie) exploatând minunăţiile ţinutului în interes propriu. Orarul filmului îl găsești aici.

 

#3. Ședința Top Toastmasters Club, ora 19:00

toast

Orice persoană interesată de domeniul Oratoriei și Leadershipului la nivel practic este binevenită la ședințele clubului. Nu este nevoie de o înregistrare în prealabil sau de invitație specială, așa că, dacă ești interesat și curios cum alții depășesc frica de a vorbi în public sau dorești să-ți susții prietenul care va participa în cadrul serii de oratorie, vino în fiecare marți la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#4. IQuiz[RO]-132, ora 19:30

iqui

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru, al jucătorilor, este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#5. Filmul „Dezastrul din San Andreas”, ora 21:00

Când un cutremur de nouă grade pe scara Richter sfâşie California pe falia San Andreas, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) lasă în urmă un Los Angeles în ruină pentru a zbura la San Francisco, în căutarea fiicei sale înstrăinate (Alexandra Daddario). Însoţit de fosta soţie (Carla Gugino), pilotul va avea de înfruntat înfiorătoarele consecinţe ale cataclismului care dărâmă din temelii metropola americană şi schimbă o dată și pentru totdeauna faţa Californiei. Orarul filmului îl găsești aici.

Distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine