(video) O tânără de 18 ani a fost violată pe un câmp din preajma localității Cricova

foto5-700×352
Foto:Reţinut pentru că ar fi violat în mod pervers o tânără din raionul Ialoveni PC: Poliția Capitalei

Un bărbat în vârstă de 32 ani, domiciliat în capitală, a fost reţinut de către poliţişti şi procurori pentru faptul că ar fi violat o tânără în vârstă de 18 ani, originară din raionul Ialoveni.

Potrivit datelor acumulate în cadrul acţiunilor de urmărire penală şi speciale de investigaţii, bănuitul ar fi întreţinut raport sexual forţat şi în mod pervers cu victima pe un câmp din preajma localităţii Cricova, în ziua de 26 mai curent, după ce ar fi făcut cunoștință în capitală. Aceasta ar fi fost ameninţată verbal de către bănuit şi supusă acţiunilor violente cu caracter sexual, după care a fost abandonată. Este de menţionat faptul că, bărbatul anterior a mai fost reţinut de către poliţişti pentru acţiuni analogice, însă a fost eliberat ulterior pentru că victima şi-a retras plângerea înregistrată la inspectoratul de poliţie.

În urma percheziţiilor corporale şi în automobilul său, poliţiştii au depistat probe concludente ce ar demonstra vinovăţia lui în instanţa de judecată, fiind ridicate purtători de informaţii electronice, pe care erau păstrate înregistrările video şi foto de la viol.

El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de Detenţie Preventivă al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind cercetat penal pentru viol şi acţiuni violente cu caracter sexual. Legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de la 5 până la 12 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine