Învață să faci fotografii și videouri interesante la un curs gratuit pentru tineri

medialab
Foto:Cursuri de laborator gratuite PC: MediaLab

Dacă vrei să devii un lider de opinie, folosind instrumentele New Media, ești invitat să te înscrii la cursurile de laborator gratuite – MediaLab.

MediaLab este un laborator media pentru copii și tineri (9 – 18 ani) care vor să învețe să se facă auziți, folosind instrumentele New Media, organizat de Centru Media pentru Tineri.

Cursurile pe care laboratorul le cuprinde:

Digital Story – vei învăța să reflectezi gândurile, emoțiile, visurile, ideile personale într-o poveste video scurtă. Vei învăța să mânuiești o cameră video, să creezi un filmuleț.

Foto Jurnalism – Instagram – vei învăța să faci fotografii reușite și ilustrative, iar aplicația Instagram ne va ajuta să le afișăm în cea mai rapidă formă pe internet.

Presa scrisă – vei învăța să scrii material/articol jurnalistic corect din punct de vedere gramatical, dar și din punct de vedere deontologic;

Public Flirt Chat  – vei învăța să ai încredere în sine, să poți transmite un mesaj, să devii mai autentic și să descoperi arta vorbitului în public.

Înregistrează-te până pe 15 iunie 2015 la adresa: laborator.media@gmail.com, lăsând un mesaj de motivare și un număr de telefon pentru a fi contactat.

Pentru alte informații și detalii, puteți suna la numărele: (22) 73 -14-52 sau 068 862 664.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine