Elevii din regiuni dobândesc performanțe sportive

unnamed (2)
Foto:PC: Sergiu Ștefan

33 de locuri premiante la diferite competiții sportive – acesta este bilanțul liceului „Mihail Sadoveanu” din Hâncești, liceu care și-a organizat în premieră o adevărată gală a laureaților sportivi.

Și dacă luna mai este cel mai bun prilej pentru totalizări, o încercare de succes în acest sens a fost și prima ediţie a Galei Laureaţilor Sportivi, organizată de către L.T. „M. Sadoveanu” din Hânceşti, cu genericul „Fii schimbarea pe care doreşti să o vezi în lume”.

În total, elevii din liceu, pe parcursul anului de studii 2014 – 2015, au obţinut 33 de locuri premiante la diverse competiţii sportive. La capitolul campionate raionale a fost nominalizată Selecţionata Anului din cele 4 echipe de volei şi tenis de masă. De asemenea, au fost menţionaţi şi elevii ce au obţinut performanţe în domeniu, participând individual. Tot în cadrul galei au fost decernate diplome şi nominalizări celor mai buni sportivi. Aceştia s-au dovedit a fi Veaceslav Cernobrîsov şi Cătălina Bacaliuc. La treapta liceală, de această nominalizare s-au învrednicit Nicoleta Rusu şi, respectiv, Corneliu Mîtcu-Donică. În liceu a fost nominalizată cu titlu de promotor al sportului pe parcursul a doi ani consecutiv eleva Mădălina Rotaru, iar titlul de „Profesor de excelenţă” l-a primit profesorul de educaţie fizică Tudor Besoalco.

„Fiecare dintre noi tinde spre culmile Olimpului. Spre acestea au tins şi sportivii din liceul nostru. Avem toate motivele să fim mândri de ei şi să le mulţumim”, a menţionat directorul instituţiei, Maria Cojocaru.

Articol de Sergiu Ștefan, profesor

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine