Tineri reținuți în timp ce consumau substanțe narcotice în centrul Capitalei

MKxpE
Foto:PC: reddit.com

Un grup de tineri a fost reținut de o echipă de patrulare mixtă, formată din inspectori de patrulare și ofițeri de sector, chiar în momentul în care aceștia întrebuințau substanțe narcotice pe stadionul unei școli din capitală.

Incidentul a avut loc la 18 mai, curent, în jurul orei 18:00, pe str. Pușkin. Polițiștii, exercitându-și atribuțiile funcționale prin activități de patrulare cu scopul prevenirii și combaterii fenomenului infracțional stradal au fost sesizați de către un martor ocular cu privire la faptul că un grup de tineri consumă substanțe narcotice pe stadionul unei școli.

Astfel, mai mulți de tineri au fost depistați de polițiști în moment ce fumau o substanță de origine necunoscută, cu un miros specific, dintr-o sticlă din plastic. Văzându-i pe polițiști, tinerii au încercat să se eschiveze, 4 dintre ei fiind reținuți de inspectorii de patrulare.

Tinerii s-au dovedit a fi atât locuitori ai capitalei, cât și din alte raioane ale țării, cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani. La fața locului a fost solicitată grupa de documentare din cadrul IP Râșcani. Cazul se cercetează pentru luarea unei măsuri legale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine