Eurovision 2015: Ce poți face pentru țara ta pe 19 mai

diez.md
Foto:Moldova la Eurovision

Moldova își încearcă norocul și în acest an la Eurovision Song Contest, iar dacă la ediția din anul trecut nu s-a calificat în finală, din cauza că am lăsat lucrurile să meargă de la sine, anul acesta avem șanse să arătăm întregii Europe că putem fi uniți și că Moldova poate să se califice în finala concursului.

Dacă îți iubești țara, dacă ții la amintirile și la copilăria petrecută aici, dacă ai rude, părinți surori sau frați, arată că îți pasă!

În acest an, țara noastră va fi prima care va deschide show-ul de pe scena de la Viena. Astfel, tu vei putea vota cu numărul 01. Televotingul va dura 15 minute și se va desfășura între orele 22:22-22:37 (ora Vienei). Show-ul îl poți urmări live, la postul național din țara în care te afli.

Pentru a putea vota, trebuie să ai un număr și să fii în una din țările Armenia, Belgia, Finlanda, Grecia, Georgia, Serbia, Albania, Estonia, Macedonia, Ungaria, Belarus, Rusia, Danemarca, Olanda, România, Australia, Austria, Spania, Franța. Poți oferi până la 15 voturi de pe o singură cartelă SIM, iar în acest mod, vei putea sprijini Moldova!

Dacă ai rude, prieteni, cunoscuți în țările menționate mai sus, dă-le un sunet și lor și spune-le despre ce pot face și ei pentru Moldova.

În clipa în care se va da startul televotingului din cadrul semifinalei Eurovision 2015 țara noastră nu are dreptul să îl voteze pe reprezentantul nostru, însă acesta poate să câștige puncte de la celelalte țări participante în semifinala din 19 mai, precum și de la reprezentanții diasporei noastre stabilite în aceste țări.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine