Mai mulți tineri drogați au fost depistați de inspectorii de patrulare

drugs-with-handcuffs-5-17-121
Foto:PC: igp.gov.md

La 11 mai curent, în jurul orei 12:00, un inspector de patrulare al Batalionului Sud al INP, dislocat pentru asigurarea securității circulației rutiere și a ordinii publice, a observat în municipiul Comrat un „Ford Fusion” condus neadecvat, viața celorlalți participanți la trafic fiind pusă în pericol.

Astfel, pentru a evita producerea unei tragedii, polițistul a stopat mașina pentru verificări, conducătorul auto al acesteia având un comportament asemănător consumatorilor de droguri. Testul efectuat la policlinica din Basarabeasca a confirmat că bărbatul, care avea vorbirea neclară și stare de somnolență, a urcat la volan după ce a folosit substanțe narcotice. Șoferul a fost înlăturat de la volanul autovehiculului și escortat la Inspectoratul de Poliție din Comrat pentru audieri.

Un alt caz de depistare a persoanelor drogate a avut loc la 11 mai curent, în jurul orei 19:00, în sectorul Ciocana, Chișinău. Un inspector de patrulare a observat trei tineri cu vârstele de 19 – 29 de ani, toți originari din sectorul Ciocana, cu comportament neadecvat.

Aceștia au fost observați la intersecția străzilor I. Vieru și N. Milescu-Spătaru. La vederea polițistului, indivizii au aruncat din buzunare trei pachețele în care se afla o substanță asemănătoare drogului „Spice”. Aceștia au recunoscut că drogurile le aparțin și au fost conduși la Inspectoratul de Poliție Ciocana, pentru a fi stabilite toate circumstanțele.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine