(video) Un nou serial TV va reflecta viața prin prisma oamenilor-roboți

robot
Foto:PC: Captură foto „The Humans”

Când vine vorba despre roboți, lumea pare a se împărți în două tabere – cei ce susțin producătorii din industria roboticii și cei care se conduc după ideea că aceste mașinării vor distruge lumea.

Fă cunoștință cu Sally, o menajeră sinistră și o bonă robot. Potrivit numeroaselor tweeturi, Sally a băgat frica în numeroși utilizatori ce au privit publicitatea de mai jos.

 

Acesta este un teaser al unui viitor serial TV, numit „The Humans”. Noul show TV va reflecta viața paralelă unde milioanele de gadgeturi prind viață, iar roboții „de casă” sunt sintetizați într-o manieră stranie pentru societate.

Compania care a creat publicitatea este supranumită Persona Synthetics – o companie ce „oferă” un cyborg pentru gospodăria ta. Un cyborg ar putea să gătească cina ta, să-i ducă pe copiii tăi la culcare și, probabil, ar putea lua-o razna și să te distrugă în timpul nopții.

Pe pagina Persona Synthetics vei putea găsi două versiuni de roboți, Sally și Charlie, modele „pe deplin documentate și testate înainte de vânzare”.

 

PC: Persona Synthetics
PC: Persona Synthetics
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine