Cum poți urmări evenimentul TEDxChisinau din 16 mai, dacă ai rămas fără bilet?

945265_589270674438330_2122761606_n
Foto:PC: Facebook/TEDxChisinau

Sute de oameni și-au manifestat în acest an dorința de a participa la TEDxChisinau: Crossroads, eveniment care se va desfășura exact într-o săptămână, pe 16 mai. Cele 400 de bilete disponibile s-au vândut în doar două săptămâni, iar pentru cei care nu au reușit să-și cumpere unul, TEDxChisinau a pregătit o surpriză.

Pentru că sala Teatrului Național „Mihai Eminescu” nu poate găzdui întreaga comunitate, TEDxChisinau, în parteneriat cu Privesc.Eu vine cu o alternativă – transmisiunea video în direct a evenimentului.

Astfel, dacă nu vrei să pierzi cea mai așteptată conferință a anului în spiritul „Ideas worth spreading”, ai șansa s-o urmărești pe site-ul partenerilor noștri, dacă ai un abonament activ pe Privesc.Eu.

Citește și interviul cu Elena Zgardan, curatorul evenimentului, în care aceasta ne-a povestit unde dispăruse TEDxChisinau, de ce a revenit şi ce ne promite echipa organizatorică pentru evenimentul din luna mai.

În caz că nu, echipa TEDxChisinau recomandă pachetul PRO, pe care, în perioada 8 – 18 mai, doar membrii comunității TEDx îl vor putea procura cu o reducere de 77%, la doar 6,99 euro/lună. Pachetul promoțional îl poți obține accesând ACEST LINK.

Pe lângă vizionarea evenimentului TEDxChisinau din 16 mai, vei beneficia de acces și la toate celelalte evenimente premium de pe Privesc.Eu.

Vezi aici „Lista completă a speakerilor evenimentului din 16 mai”

Speakerii vor împărtăși celor veniți la eveniment cunoștințele și experiențele lor, reieșind din propriul domeniu de activitate, despre alegerile pe care trebuie să le facem ca să rezolvăm probleme actuale sau, cel puțin, să le facem față într-un mod cât mai eficient, atât ca societate, cât și în mod individual.

Stai cu ochii pe TEDxChisinau pentru detalii. Vizitează site-ul www.tedxchisinau.com și urmărește pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine