(video) Are 25 de ani și este bănuit de 11 spargeri de automobile. Riscă până la 5 ani de pușcărie

foto1-700×352
Foto:Reţinut şi bănuit de 11 spargeri de automobile PC: Poliția Capitalei

Un tânăr în vârstă de 25 ani a fost reținut „pe urme fierbinți”, fiind bănuit de 11 spargeri de automobile din sectorul Buiucani. Asupra lui, polițiștii au depistat unelte speciale, confecționate artizanal, cu care deschidea portierele de la automobile, precum şi câteva automagnetole.

În urma investigațiilor demarate, a fost stabilit că bănuitul ar fi pătruns în automobile prin culegere de chei sau prin deteriorarea parbrizelor laterale. El a fost încătușat şi escortat la inspectorat pentru audieri suplimentare. Respectiv, în temeiul probelor acumulate şi plângerilor depuse de către proprietari, a fost dispusă inițierea unor cauze penale pentru furt.

Este de menționat că individul ar mai fi jefuit o doamnă de portmoneu. Potrivit informațiilor acumulate în cadrul acţiunilor de urmărire penală, acesta i-ar fi captat atenția, prezentându-se angajat al poliției, astfel, i-ar fi sustras portmoneul din mână.

Tânărul a fost reținut pe un termen de 72 de ore şi riscă o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de la 4.000 la 10.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine